SOANK:in vuosi 2012 lyhyesti

Kuva 1&2: Antti Kiiskinen
Kuva 3: SOANK:in arkisto

Ennen kuin siirryttiin juhlistamaan Vappua, oli tullut aika kokoustaa Vaasassa (yhdeksän vuoden tauon jälkeen). Seminaarin teemana oli kansainvälinen opiskelija-asuminen, jonka lisäksi VOAS:in toimitusjohtaja Jorma Vehkaperä kertoi mm. säätiön strategiasta ja tulevaisuuden suunnitelmista/haasteista. Sunnuntain kokouksessa valittiin uudeksi puheenjohtajaksi Pekka Sillanpää.
Lue Martta Hakamiehen ja Onerva Kivirauman matkaraportti

Kesän lopulla suuntasimme Ouluun ja saavutimme samalla uuden ennätyksen vähään aikaan: osallistujia oli seitsemältä paikkakunnalta. Se oli hyvä merkki, kun lähdimme suunnittelemaan 30-vuotisjuhlia, jonka ajankohdaksi ja paikaksi määräytyi Helsinki 15.12.2012. Lisäksi tutustuimme PSOAS:in toimintakulttuuriin, suunnitelmiin sekä kohteisiin palvelupäällikkö Jari Simosen johdolla.
Lue Pekka Sillanpään artikkeli asuntoasia (3/2012)-lehdestä

30-vuotisjuhlat lähestyvät (kirjoitushetkellä) ja pari puhelinkokousta on pidetty Oulun kokouksen jälkeen – järjestelyt etenevät – mutkia on tullut matkaan ja deadline lähestyy – toisia jännittää, toisia ei. Viimeisimmät tiedot voit lukea etusivun artikkelista ja lisätietoja voit kysellä soank1982(ät)gmail.com

Toimintasuunnitelma 2012