SOANK:in vuosi 2011 lyhyesti

Kuvat: Antti Kiiskinen

Helmikuussa kokoustettiin Turussa (TYS:in) Vuokralaisyhdistyksen vieraana.
Anne Viita (Vuokralaiset VKL ry:stä) oli puhumassa asukasdemokratiasta.
Kokouksessa valittiin uudeksi puheenjohtajaksi Jyri Järvinen. Tehtiin myös kannanotto Turun Ylioppilaskyläsäätiön asukasdemokratiasta.
Lue Tomi Oravasaaren yhteenveto viikonlopusta.
Lue Pekka Sillanpään mietteitä asuntoasia (2/2011)-lehdestä

 

 

 

 

Huhtikuussa siirryttiin uuden puheenjohtajan matkassa Jyväskylään tutustumaan (KOAS:in) AsuVan toimintaan. Seminaari pidettiin KOAS Letku:n kokoustilassa, puhumassa oli Ratapiha-kohteen arkkitehti Tommi Luukkonen (Arkkitehtipalvelu Oy Jyväskylä) ja KOAS:in toimitusjohtaja Matti Tanskanen. Kokouksessa tehtiin yhdistyksen sääntöihin pieniä muutoksia.
Lue seminaari Martan ja Eikan silmin.

 

 

 

 

Syksy oli jo pitkällä kun suuntasimme Tampereelle. TOAS:in asiakaspäällikkö Pia Ylimäki ja kiinteistönpitopäällikkö Kari Lastunen pitivät säätiön esitelmät, jotka ulottuivat historiasta tulevaisuuden näkymiin – teemana painottui etenkin energiansäästöratkaisut.
Lue Pekka Sillanpään artikkeli asuntoasia lehdestä: SOANKin seminaari ja kokous Tampereella

 

 

 

 

 

Joulu lähestyi ja suuntasimme tällä kertaa pohjoiseen Rovaniemelle. DAS:in pitkäaikainen asukasedustaja Jarmo Inget esitteli asuntokohteita ja lapin erikoisuuksia. Vuoden viimeisessä kokouksessa juhlistettiin onnistunutta vuotta – vuoden aikana osanottajia oli kahdeksalta paikkakunnalta: Rovaniemeltä, Lappeenrannasta, Vaasasta, Jyväskylästä, Oulusta, Turusta, Tampereelta ja Helsingistä.
Lue kokouksen dokumentit.

 

 

 

 

 

Toimintakertomus 2011 | Toimintasuunnitelma 2012